Северна Корея

Преглед на обявите

Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Северна Корея

Имоти за продажба в Северна Корея
Северна Корея е източноазиатска държава.
Граничи на север с Китай, с Русия, докато на юг корейската демилитаризирана зона на 38-ия паралел я отделя от Южна Корея.
За да знаете пазара на недвижими имоти в страната и ако се интересувате от закупуване на имоти за продажба в Северна Корея, важно е да знаете, че през последните години разликата между град и провинция се разшири. Икономическият растеж, който засяга Северна Корея от десетилетие насам, благоприятства луменното развитие на градските центрове.
Въпреки ускореното развитие на страната, изолацията, пред която те се отвеждат от американската империалистическа политика, не позволява разпределението на благосъстоянието по един и бърз начин. Въпреки че понякога тази теория е оправдание за скриване на други вътрешни проблеми в страната.
Ким Чен Ир благоприятства развитието на нова социална класа, наречена доню, тоест господарите на парите. Те представляват средната класа на страната и присъстват в много градове в Северна Корея.
През последните две години градовете в Северна Корея виждат, че строителните дейности се умножават както по количество, но преди всичко по качество.
Проблемът за тези, които искат да купят имот за продажба в Северна Корея, е че частната собственост не съществува и само помещенията могат да я купят. Цените на апартамент в квартал Chung-guyok в Пхенян са около 150 000 евро, но разходите варират в зависимост от исканията и етажа, където се намира настаняването. Цените в други градове са между 20% и 40% по-ниски. Пхенян и Синуиу са два от градовете с най-добрият пазар на недвижими имоти и богато предложение за имоти за продажба в Северна Корея.

2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB